dilluns, 2 de febrer del 2009

Gina Tost: "La gent ha trobat un amic amb Gina Tonic"

Tot i que confessa que és molt tímida, Gina Tost ens mostra sense cap repunt d’inseguretat, la seva manera de ser i de fer a la xarxa. Li agrada comunicar i això es nota en cada vídeo que elabora.


www.diaridebarcelona.cat

Com a companya d’aquest viatge d’experiències gravades, compta amb la seva inseparable Gina Tonic, un personatge dissenyat per ella mateixa, que l’ajuda a separar la vida privada de la imatge pública. Ens explica que la va haver de crear per les amenaces de mort i el seguiment massiu que va tenir en els inicis de la seva aparició a Internet.

Aquesta afició per comunicar li ha permès conèixer un munt de gent que defineix com a molt propera. “A la mínima que no els agrada alguna cosa, no només em deixen un comentari sinó que m’envien un mail”, explica. La Gina també s’ha convertit en una referència barcelonina a la xarxa, una mena d’assessora per a la gent de fora que demana consells a l’hora, per exemple, de visitar Barcelona. “Un dia una noia valenciana em va preguntar un lloc per anar a menjar patates braves i li vaig recomanar el bar Tomás”. (Haurem d’anar-hi.) Però també afirma que la gent ha trobat un amic amb el seu blog i atenció perquè ens assegura que contesta tots els comentaris!

És divertida, no té vergonya i, com ella mateixa defineix, el seu blog és entreteniment en estat pur. Desconnecteu i gaudiu-lo!

Publicat per: Patrícia Álvarez