divendres, 6 de febrer del 2009

Marc Vidal promou la revolució... del coneixement


www.diaridebarcelona.cat

Vam trobar el moment per a aquesta entrevista un dia que Marc Vidal tornava d’Almería, on l’empresa que dirigeix dinamitza la xarxa Guadalinfo, i marxava cap a Madrid per a una xerrada sobre la ciutadania 2.0 a l’escola de negocis ESADE. Si Cink és una empresa d’agitació 2.0, el seu director general és un agitador nat. Fa mesos que les seves idees sobre les xarxes socials, l’economia digital i la crisi s’escampen no només per la web sinó també gràcies a una atapeïda agenda de conferències.

I és que Vidal parla clar i català (tot i que el seu blog en castellà té molts més milers de seguidors). La seva visió, compartida o no, dibuixa un escenari clar de la situació en què ens trobem: crisi del sistema socioeconòmic i entrada a la societat del coneixement.

No només Marc Vidal sinó tots els directius de Cink són sens dubte agents actius d’aquesta revolució en marxa: Roc Fages, Albert Rius, Pol Fages i César Calderón. L’empresa s’està acabant d’instal•lar a l’oficina de la Diagonal on vam enregistrar l’entrevista. Em resultava estrany que una companyia com la seva no s’instal·lés al 22@, però en Marc em va confessar que li encanta aquella part de la Diagonal, on també viu.

Publicat per Albert Muñoz