dilluns, 27 d’abril del 2009

El blog entra a l'escola

La Montserrat Pinyol té un blog personal, que fàcilment s'atribueix a l'escola que dirigeix. Però ella deixa clar que no és el blog de l'escola del Carme, sinó que és el seu blog. Tot i així, la temàtica i les imatges que omplen els continguts del dietari electrònic són majoritàriament referents al centre educatiu.

El rodatge ha estat lleuger i especial. Els nens i nenes i les mestres estan acostumats a funcionar tots a la vegada, sense dilacions. Cal dir, que perquè els menors surtin davant les càmeres es necessita una autorització dels seus pares, cosa que fa poc freqüent un rodatge en una escola de primària, i per això ho hem disfrutat especialment. És per aquest motiu, que la Montserrat ja compta amb aquests permisos per poder posar les fotos dels menors al seu blog.


www.diaridebarcelona.cat

És molt divertit veure els petits i petites tocar el xil·lòfon i contemplar com fan cas de les ordres que els dóna la mestra. I de ben segur que encara és ho és més per a les mares i pares, molts uns fidels seguidors del blog.

Publicat per Núria Llabina