dijous, 6 de novembre del 2008

El swing es balla a Barcelona

És la darrera associació de la què m’encarrego aquest mes, ja que els redactors del Diari de Barcelona anem fent rotacions mensuals per cada secció. I per acomiadar-me d’ASSOCIATS, l’he gaudit en una pista de ball! Amb tots vosaltres, la BCNSWING.


www.diaridebarcelona.cat

El primer que faig és posar-me en contacte amb l’associació i parlo amb el seu president, el Martí Segalàs, que em convida a anar a la Sala Vivaldi on l’escola Pep i Emi organitza una festa de swing. Allà m’impregno de ritmes i bones vibracions però en vull més.

Per això programem un altre rodatge per diumenge a la glorieta del Parc de la Ciutadella, on els associats a la BCNSWING es troben dues vegades al mes per ballar a l’aire lliure. La bona sort no ens acompanya i la pluja ens esguerra la gravació. Però si voleu descobrir en què consisteix aquesta activitat gratuïta i oberta a tothom haureu d’anar-hi vosaltres mateixos. Recordeu, el primer i el tercer diumenge de cada mes, aquesta glorieta es transforma en l’escenari dels amants del swing.

Per acabar, només em resta felicitar la BCNSWING pel seu 10è aniversari. Per celebrar-ho preparen la festa Swingui Qui Vingui amb el repte de ballar durant 24 hores seguides... Ho aconseguiran?

Publicat per: Patrícia Álvarez

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Barcelona Swinga molt!

Anònim ha dit...

Endavant les haches!!!
Fem creixer el Swing i el Lindy Hop a Catalunya!!!!
Gràcies pel reportatge
Salut i sort!
Juanma

Martí ha dit...

Gracies per aquest fantàstic reportatge. La escena Swing de Barcelona swinga més que mai!
Keep on Swinging!