dimarts, 28 de juliol del 2009

BTVNOTÍCIES.cat substitueix el Diari de Barcelona


Barcelona Televisió (BTV) inicia un nou projecte de servei públic per a la ciutat de Barcelona: BTVNOTÍCIES.cat, un portal audiovisual de notícies on hi trobareu tota la informació que li pot interessar al ciutadà de Barcelona disponible en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, actualitzada permanentment.

En aquest nou projecte Barcelona Televisió ha posat a treballar a tot l’equip que ha estat produint continguts pel Diari de Barcelona, que tanca la seva edició des d’aquest canal de televisió a partir del proper divendres 31 de juliol de 2009.

El Diari de Barcelona tanca d’aquesta manera una època de 10 anys en què ha estat directament vinculat a Barcelona Televisió (BTV). Professionals i periodistes de la casa hem treballat a la redacció digital del mitjà per tal de generar informació sobre Barcelona a la xarxa: només en els dos darrers anys hem elaborat més de 5000 vídeos informatius.

En aquest moment volem agrair la feina de totes les persones que han fet possible el projecte i també tota la gent que ha estat a l’altra banda: als lectors del diari, a totes les persones que heu dedicat part del vostre temps a atendre els redactors i redactores del mitjà. Una menció especial a les persones que formeu l’anomenada ‘blogosfera barcelonina’: ens hem conegut a través de les trobades de l’Ateneuesfera i especialment als reportatges setmanals al diari: gràcies pel vostre bon tracte i la col·laboració amb el mitjà sempre que us ho hem demanat. Seguirem en contacte.

Entre els reconeixements rebuts pel projecte destaquen els dos darrers premis aconseguits aquest 2009: el premi al Civisme als Mitjans de Comunicació atorgat per la Conselleria de Governació per la campanya ‘Herois de Barcelona’ i el premi Innova de la Diputació de Barcelona.

BTVNOTÍCIES.cat arrenca el proper 7 de setembre de 2009 i pensem que el nou portal oferirà més informació sobre Barcelona i els seus barris i ho farà de forma més accessible.

Treballarem amb una única redacció d’informatius que aprofitarà tots els seus recursos per fer que tot la informació produïda sigui consultable a través de diversos suports multiplataforma: un canal de televisió, internet, el teu telèfon mòbil....

Mentre ens podeu trobar al nou blog de la redacció on anirem explicant els detalls del nou projecte.

Que passeu un bon estiu!

Redacció del Diari de Barcelona