dimarts, 20 de gener del 2009

Torre Llobeta i els seus veïns, testimonis valuosos

L’últim protagonista de PASSEJANT PER..., la secció que abandono temporalment per estrenar-me amb els bloggers dels dilluns, m’ha deixat molt bon gust de boca. Els veïns de la plaça de la Torre Llobeta ens han ofert les seves impressions sobre el pas del temps i algunes reivindicacions de cara al futur. Un rodatge enriquidor amb un matí de llargues converses, passejades per la plaça i descobriments per una casa senyorial que ens ha obert totes les seves estances.


www.diaridebarcelona.cat

Si sou del barri o senzillament voleu ampliar aquesta informació sobre la Torre Llobeta, declarada patrimoni arquitectònic de la ciutat, us recomano el llibre ‘Torre Llobeta. De palau medieval a Centre Cívic’, escrit per l’equip del Josep Maria Huertas. Ens el va regalar l’Àngels Gorgas, directora de la biblioteca de la Torre Llobeta, i ha estat una eina molt útil per completar aquest reportatge. Moltes gràcies per la col·laboració!


Fins dilluns que ve... Ens veiem a la blogosfera...

Publicat per Patrícia Álvarez

1 comentari:

aurangelica ha dit...

Bon dia... Les escribo desde Guadalajara, México!! Estuve viviendo en Barcelona en el 2003... y la cultura catalana me encantó. Hice muchos amigos catalanes y lamentablemente no pude aprender el catalán... pero me fascina!!! Y ahora que encontré la web del Diari de Barcelona, no me lo pierdo... así puedo aprender una mica de catalán cada día... y me parece MOLT BE!!!
Así me entero de lo que pasa en BCN, es como tener una ventanita mágica y ver lo que pasa por allá!!!

Saludos desde México!!