dimecres, 17 de setembre del 2008

Comencem!

Aquest setembre el Diari de Barcelona engega una nova etapa. Tot just fa un any que vam decidir fer un salt cap un format llavors poc conegut: aprofitar les possibilitats del videobloc per informar del que passa a Barcelona.

En aquest any hem après les possibilitats del format i també les mancances. I estem convençuts d’haver millorat el producte. El nostre compromís és que hi trobeu més informació, més qualitat de vídeo, més presència dels districtes i un rellançament de la participació.

Per nosaltres és un any especial. L’octubre de 1998, el Diari de Barcelona va reaparèixer a internet. Al llarg d’aquests 10 anys hem viscut de primera mà els canvis profunds que ha patit la xarxa. Primer, vam ser un diari digital basat en el text. Després hi vam incorporar la fotografia i l’àudio. I finalment hem viscut l’explosió del vídeo com a absolut protagonista, combinat amb l’aparició de les grans xarxes socials.

Precisament és en aquesta línia que avui encetem aquest blog. Aquí podreu veure com es cuina el Diari de Barcelona; està pensat perquè la gent que cada dia confeccionem el diari hi aportem detalls personals de com es fan els reportatges. També perquè vosaltres ens expliqueu les vostres idees i punts de vista.

Dèiem fa un any que ens il·lusionava seguir el batec del dia a dia de la ciutat. Si us quedeu amb nosaltres, ho podreu comprovar: les festes de la Mercè són a la porta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per a la nova etapa!!
Us feu ressó de les entitats de l´area metropolitana?
Gracies

Irema ha dit...

Enhorabona ddberos!!! Quins records! A veure si trec temps de sota les pedres per poder participar en aquesta aventura bloggera!!! Petonets!

L'exddbera amb més cara de son del mon!