dissabte, 20 de setembre del 2008

Un minut per dir el que penses

Avui hem conegut una dona que ajuda la gent que dorm al carrer, dos estudiants que lluiten per millorar l'educació, un parell de joves que no s'avergonyeixen de la seva orientació sexual, un mestre que encara somia amb un món millor... Tots han explicat "la seva pel·lícula" en un minut, davant la webcam que hem instal·lat a la Mostra d'Associacions de la Mercè.

Estrenàvem el nou disseny de 'Veus', la secció de participació del Diari de Barcelona, que et permet enregistrar els teus comentaris amb una webcam. Pitges un botó i tens un minut per dir el que penses. Així de fàcil. Hi pot participar tothom que tingui alguna cosa a dir i una webcam (o possibilitat de fer-ne servir una).

Buscant gent amb coses a dir, hem plantat la webcam a l'stand del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) a la Mostra d'Associacions. Per cert, moltes gràcies a tots els companys del CJB! I és que la seva nova campanya de promoció de l'associacionisme et convida a escriure "La pel·lícula de la teva vida" implicant-te en alguna de les moltes associacions juvenils que hi ha a la ciutat. En una sola tarda, hem copsat 13 històries de gent que fa coses tan diverses com les que he esmentat. No està malament, però volem recollir molts més testimonis. Així que, si vols aportar-hi el teu, durant les festes de la Mercè et pots passar per l'stand de la plaça de Catalunya (a tocar del monument a Macià) i gravar-te allà.

Però, de fet, des de qualsevol webcam connectada, pots fer servir 'Veus' per parlar de tot allò que t'interessi. Participar en els temes que s'aniran proposant o bé encetar-ne de nous. Prova-ho. Ens sembla que, des d'avui, tots els barcelonins amb una idea per contar ho tenen una mica més fàcil. Ja ens diràs què et sembla.