dimecres, 4 de març del 2009

Connectats amb el Twitter

Unes setmanes abans de saber que faria una notícia sobre Twitter, vaig fer-me un compte a aquesta xarxa social, seguint la recomanació dels meus companys de redacció. Però l'emoció va durar poc. L'atractiu de Twitter és tenir força amistats o contactes que siguin actius i deixin missatges sovint, i jo encara no havia fet el pas de la recerca de twitteros que em poguessin interessar. Quan tens amistats interessants dins la xarxa social, la cosa canvia.

Però la faceta més lúdica, on es materialitzen les relacions que vas fent en aquest servei de microblogging són les trobades de 'Cava & Twitts'. Fins que no hi vaig, no acabo d'entendre el concepte de les cites. El Marc Cortés és a l'hotel on es celebren les trobades des de primera hora de la tarda per tenir-ho tot lligat i poder-lo entrevistar.


www.diaridebarcelona.cat

El Marc Cortés, el Xavier Güell, l'Antonio Guerrero i l'Ángel Custodio són els organitzadors, i busquen marques que esponsoritzin l'esdeveniment. En aquesta ocasió l'assistència ha superat les espectatives. La xerrada sobre Coolhunting ha fet omplir una sala d'actes a rebossar, amb unes 200 persones, i la temperatura va pujant.

Després del col·loqui, els assistents fan petar la xerrada amb una copeta de cava. Molts s'ha conegut per internet i comenten la jugada. D'aquesta manera s'estableixen relacions socials amb gent que probablement no s'hauria conegut mai, o si més no amb el grau d'intimitat que permet Twitter.

Per cert, assistir al Cava & Twitts és d'allò més cool.

Entrada feta per Núria Llabina

1 comentari:

Marc Cortés ha dit...

Moltes gràcies per fer-vos ressó de l'esdeveniment i per ajudar-nos en la difusió de Twitter.