dilluns, 23 de març del 2009

Memòria de Sants: parlem amb Agus Giralt

Els blogs han revolucionat la difusió de la història local dels barris de Barcelona. És una excel·lent manera de posar en contacte persones que puguin aportar informació sobre temes determinats. “És que t'he trobat al Google...”

És el que li ha passat a l’Agus Giralt, la persona que hi ha darrera de Memòria de Sants. Aquest jove historiador de professió, fa col·laboracions amb la revista local La Burxa i ha decidit fa poc fer el salt al cap al blog propi. Això li ha reportat conèixer nous testimonis que enriqueixen els seus escrits sobre l’exvila de Sants.


www.diaridebarcelona.cat


Mentre passegem per la plaça de Bonet i Muixí, al cor de Sants, reflexionem sobre l’entramat de bloggers barcelonins: L’Agus coneix en Joan Pujades, d’Històries Santsenques i en Dani Cortijo d’Altres Barcelones (per cert, si us agrada la història dels carrers de Barcelona no us perdeu el darrer descobriment de’n Dani amb la pintada sobre Miquel Pedrola). Des del Diari de Barcelona, mica en mica anem posant cares i veu a tota aquesta rica xarxa de blocs que ens permeten saber més coses sobre la nostra ciutat.

Publicat per: Rafael Luján