dimecres, 15 d’abril del 2009

El Diari d'Isis

Ens trobem amb l’Anna Vilaginés a les portes del Centre Cívic Can Déu, a la plaça de la Concòrdia de Les Corts. A aquella hora plou a bots i barrals, així que decidim fer l’entrevista a una sala del Centre Cívic amb una bonica finestra que dóna a la plaça.

Casualitat o no, l’Anna veu el seu blog, ‘El Diari d’Isis’ com una finestra des d’on mirar el món que l’envolta. Durant l’estoneta que anem parlant, la tarda transcorre mandrosa darrera el vidre. M’explica que buscava un nom original pel seu blog quan li va venir al cap el nom d’Isis, la deessa de la maternitat i la fertilitat a l'Egipte Antic. Era l’època que descobria la dansa del ventre i per això el seu blog porta aquest nom.


www.diaridebarcelona.cat


Acabem l’entrevista i amb l’ajuda d’un enorme paraigua del Temps del Picó podem fer quatre recursos passejant per una de les places més encantadores de la ciutat. A l’hora del muntatge, els tradicionals dubtes per triar la música: decideixo amanir l’entrevista amb una mica de Gato Pérez, un músic que m’encanta, i que crec tant proper com aquesta simpàtica solsonenca que avui s’afegeix al llistat de blogs interessants que seguim.

Publicat per: Rafael Luján