dimecres, 6 de maig del 2009

El blog, la carta de presentació d'una actriu

Aterro al seu blog per casualitat i topo amb una finestra amb vistes a la manera treballar d’una actriu. A través dels vídeos que hi trobo descobreixo una Míriam Escurriola camaleònica. Les múltiples versions de l’actriu conflueixen en una jove professional amb ganes de treballar. D’això me n’adono de camí al Teatre Tantarantana, parlant amb ella al metro, després d’haver finalitzat el rodatge a l’Escola Memory, on imparteix classes cada setmana contagiant la seva interpretació enèrgica a joves actors.

El recorregut des de Passeig de Gràcia a Paral·lel serveix per posar-nos al dia i escalfar motors per a l’entrevista. M’explica com compagina els assajos, les estrenes i la feina com a professora. I a nivell general, parlem de la crisi – per variar! – dins el món del teatre. Amb tot, de seguida intueixo que gaudeix amb el que fa.


www.diaridebarcelona.cat

Gràcies a la seva experiència amb la imatge, també és llicenciada en Comunicació Audiovisual, és conscient de la importància de tenir un blog i aposta per reforçar la seva presència a internet. Així l’hem coneguda, com a blogger, però si la vols conèixer en acció, la trobaràs a finals de maig al Teatre Tantarantana amb 'La Fàbrica de la Felicitat'. D’altra banda, com a primera experiència dins la direcció, pròximament dirigirà una dramatúrgia basada en textos de Fernando Arrabal al Centre Cívic Cotxeres Borrell. A nivell televisiu, interpreta la mare d’una nena prodigi a ‘Càsting’, una sèrie de l’estil ‘Camera Café’ que s’emet a la Xarxa de Televisions Locals.

Publicat per: Patrícia Álvarez.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bon reportatge!
Actors i actrius joves amb empenta que lluiten per fer-se un lloc i gaudir treballant!