dilluns, 29 de juny del 2009

Parlem de vins amb Joan Gómez Pallarès

El darrer protagonista de la secció B de Blog és en Joan Gómez Pallarès, autor del blog De Vinis. En Joan ens cita a l’espai Monvínic, en ple cor de l’Eixample. Només entrar-hi ens adonem clarament que en Joan juga de local i l’Albert i jo de visitants. Ens explica que aquest és un espai únic al món, dedicat exclusivament al coneixement de la cultura del vi: en els seus viatges, diu, no n’ha trobat cap d’igual.


www.diaridebarcelona.cat

Davant nostre s’arrengleren les ampolles dels vins del dia; assessorats per un professional podem triar-ne un o bé l’altre. Aquí és poden degustar els millors vins del món per copes o mitges copes a un preu raonable, el que en Joan considera un luxe per a qualsevol persona que li agradi la cultura del vi i no vulgui excedir-se amb el preu.

L’espai és pur disseny (No en va avui hem sabut que està nominat als premis FAD08) però resulta poc funcional de cara a la il·luminació de la nostra càmera de vídeo. Així que asseiem en Joan a un pati interior i allà coneixem més bé com aquest catedràtic de llengües clàssiques amant de la cultura del vi va decidir donar un salt a la blogosfera per tal de compartir les seves experiències.

Si us agrada la cultura del vi, probablement ja coneixeu el bloc De Vinis. Si no, us recomano que us hi deixeu caure. Hi trobareu centenars de recomanacions, cròniques de viatges, i anècdotes sobre aquesta herència mil·lenària que és el treball de la vinya i el vi.

publicat per: Rafael Luján

2 comentaris:

Blog De Vinis ha dit...

Moltes gràcies, Rafel i equip del Diari de Barcelona, per pensar en mi i en que pogués dir alguna cosa d'interès per als vostres lectors.
Vam passar una estona molt agradable.
Salut i bons vins!
Joan

Diari de Barcelona ha dit...

Moltes gràcies a tu Joan per dedicar-nos el teu temps i per fer-nos descobrir un lloc que val la pena conèixer!

Rafel