dijous, 27 de novembre del 2008

El salari més ben pagat és el que no es pot pagar

Em satisfà molt pensar que encara hi ha persones al món disposades a ajudar als altres a canvi de res. Els membres de ‘Voluntaris 2000’ no busquen una recompensa econòmica ni altres tipus d’interessos per col•laborar en activitats com ‘La Mercè’, la ‘Marató de TV3’, la campanya ‘Cap nen sense joguina’ o la ‘Cavalcada de Reis’. No, res de tot això. Per ells, el salari més ben pagat és, justament, aquell que no es pot pagar: un somriure, un ‘gràcies’...tot allò que transmet felicitat i agraïment dels qui ho reben.

Tal i com ens comentava un dels socis entrevistats, no hi ha millor regal que veure a un nen plorant de felicitat perquè, per primer cop a la seva vida, té regal de reis. Hi ha moltes activitats i àmbits diferents –cultural, esportiu, social, lúdic, mediambiental i de cooperació internacional- on es pot participar, nomes cal tenir ganes i una mica de temps.



www.diaridebarcelona.cat


Parlant de les festes... aneu fent boca perquè la nostra pròxima peça té molt a veure amb una de les tradicions nadalenques més populars. Endevineu quina?

Publicat per: Elena Trias de Bes