dilluns, 30 de març del 2009

El radar de Sarrià

Anar descobrint les persones que hi ha darrera de cada blog de la ciutat em resulta un exercici estimulant. El protagonista de la trobada d’aquesta setmana ha estat en Miquel Saumell: ell és a la sala de màquines del Radar de Sarrià, una mirada particular al mon que l’envolta, un calaix de sastre on es parla del barri i el districte, però també del país, la política i el periodisme.


www.diaridebarcelona.cat

Ens trobem a la plaça del Monestir de Pedralbes, per expressa voluntat de’n Miquel: "qualsevol persona que hagi llegit mínimament la història de Sarrià, veurà que aquest indret ha estat sempre vinculat a Sarrià"; a l’igual que d’altres veïns, en Miquel clama contra la divisió administrativa que va situar els anys 80 aquest espai al districte de Les Corts.

Em diu que s’estima més els comentaris crítics amb el que escriu, que aquests son els que generen debat. I que mantenir aquest blog li ha obert les portes a conèixer molta gent de perfils ben diferents. Em posa com a exemple la trobada presencial de bloggers barcelonins, l’Ateneuesfera.

En Miquel és el quart participant de l’Ateneuesfera que entrevistem, després de la Sílvia Cobo Lolacomomola, en Guillem Carbonell www.guillemcarbonell.cat i en David Rodríguez http://quotidianitats.blogspot.com. En total n’hi ha una quinzena, així que els altres, ja podeu anar-vos preparant.

Publicat per: Rafael Luján

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Hola Rafael,
Gràcies per la propaganda del meu blog, has fet una bona feina.

Diari de Barcelona ha dit...

Benvolgut Miquel,

Moltes gràcies pel teu comentari i pel teu temps. Mica en mica us anem descobrint a tots :)

Seguirem els teus posts!
Rafel