dijous, 18 de juny del 2009

Fundació Comtal: un espai de solidaritat

A mitja tarda ens arribem amb l’Albert per conèixer la tasca que fa la gent de la Fundació Comtal. Des de fa 15 anys treballen per millorar les condicions dels infants i joves del seu barri que puguin estar en risc d’exclusió social.

No agafem una tarda especialment moguda, tot i això veiem com els voluntaris ajuden els nens i nenes a escriure, parlen amb ells... en un clima de gran complicitat tot i la diferència d’edat. L’Anna-Bel Carbonell ens detalla alguns dels nou projectes de la fundació, i en Jordi Jover ens explica com l’entitat ha anat adaptant-se a les necessitats del barri.


www.diaridebarcelona.cat

Acabem el rodatge desplaçant-nos cap a l’espai central del Forat on dues de les monitores de la fundació acompanyen un grup de nens i nenes durant els seus jocs.

Després de veure la feina d’aquests voluntaris de la Fundació Comtal m’atreveixo a dir-vos que aquest pot ser un lloc ideal si ara mateix esteu pensant dedicar part del vostre temps lliure al voluntariat. De fet qualsevol de les associacions que us hem anat explicant al llarg d’aquests mesos de reportatges ho són. Estic segur que en la majoria d’ocasions, els voluntaris reben més del que poden arribar a donar.

publicat per: Rafael Luján