dimecres, 25 de febrer del 2009

Revolució a l’esport

Encetem una nova secció al Diari. L’anomenem Tendències, i a partir d’ara et posarem al dia de les novetats més últimes en diversos aspectes de la nostra societat. Després de donar unes quantes voltes als temes proposats per a la nostra Tendències, aquesta setmana les innovacions en l’exercici físic són les protagonistes.

El nom d’un nou aparell de gimnàs fa mesos que ressona entre els més aficionats a l’esport. La Power Plate és la màquina que els seus promotors deixen a l’alçada dels núvols, i de moment els gimnasos més grans i moderns ja en tenen alguna.

El centre DIR on hem anat a fer el rodatge encara requereix un entrenador personal per usar l’aparell (dilluns vinent ja no caldrà la seva supervisió). La veritat és que la màquina ha estat ocupada la major part del temps per persones de totes les edats.


www.diaridebarcelona.cat

Però la veritable revolució que aporta aquesta màquina d’origen aeronàutic és l’estalvi de temps. El ritme de vida frenètic que es porta a la nostra societat fa que cada vegada tinguem menys temps. I sense temps, t’ofereixen la possibilitat de perdre pes amb sessions que no superen la mitja hora. Ja han aparegut màquines per cuinar ràpidament, assecadores de roba, i tots el avenços que la informàtica fa que es redueixin els tràmits, com l’enviament de correu. Després de la Power Plate, què serà el següent?

Entrada feta per Núria Llabina