dilluns, 23 de febrer del 2009

Literatura sobre rails, les reflexions d'un tramviaire

Inquietuds. Me n'adono que són un dels elements indispensables per posar en marxa un blog. En Jaume Garrós, gran amant de les lletres, s’ha proposat el repte d'escriure la novel·la que no troba a les llibreries. Per això va entrar a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i va engegar el blog http://www.met.cat/ per donar sortida a la seva afició.


www.diaridebarcelona.cat

Molta gent pensa que Met prové del diminutiu de Jaume, Jaumet. I en part és cert. Però en el cas d’en Jaume aquest mot té un altre sentit. De petit aquest tramviarie ja era un enamorat dels transports públics i, per això, la seva germana l'anomenava Met, de metro. El destí estava escrit. Fa uns cinc anys que cada dia condueix el TRAM de Barcelona i aquests viatges diaris l'inspiren per escriure les entrades a la secció ‘Propera Parada’ del seu blog. Et recomano que en llegeixis unes quantes. El tractament sarcàstic que en fa és boníssim...

No s'esperava obtenir tant d'èxit amb el seu blog però el cert és que en Jaume s'ha adonat que els comentaris inicials procedents d'amics i familiars han donat pas als escrits d'usuaris desconeguts. Ens confessa que li agrada rebre suggerències i crítiques. De fet, s'ha adherit a la campanya "El blog es nodreix dels teus comentaris", que defensa que la mort d’un blog es produeix per la manca de comentaris. Doncs, portem-ho a terme: deixa’ns comentaris al blog o els redactors del Diari perdrem l’estímul per continuar escrivint!!! :)

Publicat per: Patrícia Álvarez

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a Patrícia!

Et dono públicament les gràcies per l'entrevista. Ha quedat molt bé! :)

Jo estava força nerviós, i és que preferixo escriure a parlar i més si és sobre mi; però veig que amb la teva professionalitat has aconseguit un vídeo rodó.
Moltes Gràcies...

Hauré de comptar-ho però no sé quants "diem" arribo a dir en només quatre minuts. De Rècord Guiness! Jajajaja!

a10!

Diari de Barcelona ha dit...

Hola Jaume!

Encantats d'haver-te conegut. Ara ja formes part del nostre arxiu de bloggers. Gràcies a tu per concedir-nos l'entrevista.

Fins aviat!
Patrícia.
DIARI DE BARCELONA